Dierenkliniek Blommaart

Wij staan voor kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht

Al jaren een begrip in Almere

Dierenkliniek Blommaart is al jaren een begrip in Almere. De kliniek richt zich op de diergeneeskunde van gezelschapsdieren. Niet alleen met hond, kat, konijn en knaagdieren kunt u bij ons terecht maar er is ook bijzondere interesse en ruime ervaring in de vogel- en reptielengeneeskunde.

Het vaste team bestaat uit ervaren krachten. De ruime ervaring, de gedegen vakinhoudelijke kennis en de uitgebreide aanwezigheid van medische apparatuur stellen ons in staat om snel een diagnose te stellen en een juiste behandeling te starten. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat er aan de hand is met uw dier, daarom doen wij alles in overleg met u.

De medische ontwikkelingen staan nooit stil en wij dus ook niet! U ziet het waarschijnlijk niet, maar we zijn op de juiste plekken aan het investeren zodat uw dier de zorg krijgt die hij/zij verdient! Niet alleen in het team, maar ook in de kliniek. Zo investeren we in moderne apparatuur en digitale systemen. Beide ondersteunen ons werk en leveren een nog hogere kwalitatieve zorg voor uw dier. Door ontwikkelingen van medicatie, apparatuur en voeding betekent dit nog nauwkeurigere behandelingen op maat, minder lange wachttijden op uitslagen van onderzoeken en een nog veiligere behandeling van uw dier.

Wij staan voor kwaliteit, goede service en persoonlijke aandacht voor u en uw dier en hopen u te mogen verwelkomen in onze dierenkliniek.

 

Contact

Adres: 
Andy Warholstraat 15, 1328 LA Almere

Tel: 036 - 549 71 04

Spoednummer: 0900 - 1515

E-mail: info@dapblommaart.nl

Openingstijden

Maandag 08.30 – 17.00 uur
Dinsdag 08.30 – 17.00 uur
Woensdag 08.30 – 17.00 uur
Donderdag 08.30 – 17.00 uur
Vrijdag 08.30 – 17.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Kaart