Dierenkliniek Blommaart per 1 juni

Gedurende de zomermaanden 2024 zal de zorg van de patiënten van Dierenkliniek Blommaart overgenomen worden door de andere klinieken van Dierenklinieken Hart voor Almere.

Vanaf 1 juni zal de locatie van Dierenkliniek Blommaart voor de zomermaanden gesloten zijn.
Dit komt onder andere doordat we de door ons gewenste kwaliteit in personele bezetting vanaf 1 juni niet kunnen waarborgen. Dit heeft te maken met het zomerrooster, personele tekorten en het afscheid van paraveterinairen Natasha en Rosytha. Natasha gaat dichter bij huis werken en zal daarmee Almere verlaten. Rosytha gaat na bijna 14 mooie dienstjaren op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Gelukkig kunnen we leunen op de samenwerking met de andere klinieken en zullen dierenartsen Maartje en Wilma hun roosteruren volbrengen bij Dierenkliniek Buiten-Mere en Dierenkliniek Hof. Zij, en hun collega’s, staan dus zeker nog voor u klaar alleen vanuit één van de andere klinieken.

Heeft u voeding of medicijnen nodig of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met één van de andere klinieken of via onze website.

We begrijpen dat deze situatie wellicht onwenselijk kan zijn. Dat is het ook zeker voor ons. Maar we hopen u alsnog in onze andere klinieken van dienst te kunnen zijn.

Hartelijk dank voor uw begrip.

Diervriendelijke groet,
Team Dierenkliniek Blommaart.