Hart voor Almere

Uw dierenarts in Almere

Dierenklinieken Hart voor Almere

Welkom bij Dierenklinieken Hart voor Almere, uw vertrouwde dierenarts in Almere. Onze groep is ontstaan uit een samenwerking tussen drie dierenklinieken in Almere: Diergeneeskundig Centrum Almere, Dierenkliniek Blommaart en Dierenkliniek Buiten-Mere. Inmiddels zijn Dierenkliniek Hof en Dierenkliniek Hof-Haven bij onze groep aangesloten. Wij behandelen o.a. honden, katten, konijnen en knaagdieren. Bij Dierenkliniek Blommaart is er extra interesse en ruime ervaring met vogels en reptielen. Dierenkliniek Buiten-Mere is ook gecertificeerd als Cat Friendly Clinic Gold Level. Dit betekent dat wij extra aandacht besteden aan een rustig dierenartsbezoek voor uw kat. Onze praktijken werken uitsluitend op afspraak. Maak uw afspraak door telefonisch contact op te nemen met een van onze praktijken.

Onze dierenklinieken

Diergeneeskundig Centrum Almere

Dierenkliniek Buiten-Mere

Dierenkliniek Blommaart

Dierenkliniek Hof

Dierenkliniek Hof-Haven

 

Nieuws

Feestseizoen

De dagen zijn weer korter en het feestseizoen komt eraan. Voor ons is dit vaak een gezellige tijd van het jaar waar we naar uitkijken. Helaas kan uw huisdier hele andere associaties hebben of ontwikkelen met de geuren en geluiden die de feestdagen met zich meebrengen. Om ervoor te zorgen dat niet alleen u, maar ook uw huisdier een fijne decembermaand heeft is het belangrijk dat u zich goed laat voorlichten.

 

We zullen antwoord geven op onder andere de volgende vragen:

  • Hoe weet ik of mijn huisdier last heeft van stress?
  • Hoe kunt u vuurwerkangst bij uw huisdier voorkomen?
  • Hoe kunt u vuurwerkangst proberen om te zetten naar een positieve ervaring?
  • Welke (kerst)versieringen en planten zijn niet verstandig om in huis te halen?
  • Waar moet u op letten met al dat lekkers in de keuken?
Klik hier voor antwoord op deze vragen

Almeers pootje

Gemeente Almere is van start gegaan met de pilot ‘het Almeerse Pootje’. Het Almeerse Pootje is bedoeld om gezinnen die in een lastige financiële situatie zitten een handje te helpen wanneer zij onverwachts te maken krijgen met noodzorg voor hun huisdier. We zijn trots te mogen delen dat wij hebben meegewerkt aan het vormgeven van dit initiatief en vertellen u er daarom graag wat meer over.

Lees hier meer informatie

Een maand gratis verzekerd

Een verzekering afsluiten voor je hond of kat kan helpen voorkomen dat de financiën een rol spelen bij de besluitvorming omtrent de medische zorg van uw dier. Het afsluiten van zo’n verzekering kan voor mensen een grote stap zijn en alle kleine letters ervaren mensen al snel als ‘gedoe’. Gelukkig heeft onze partner PetPlan hier een oplossing voor gevonden. Namelijk, een Maand Gratis Verzekering. Dit is een instrument om u op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een zorgverzekering voor uw hond of kat. Het is een proefmaand voor de baasjes van gezonde pups of kittens tot en met 6 maanden en 30 dagen leeftijd. Hiervoor is wel een gezondheidsverklaring van onze dierenarts nodig. Heeft u een pup of kitten? Dan vertellen wij u hier graag meer over in de kliniek.