Hart voor Almere

Uw dierenarts in Almere

Dierenklinieken Hart voor Almere

Welkom bij Dierenklinieken Hart voor Almere, uw vertrouwde dierenarts in Almere. Onze groep is ontstaan uit een samenwerking tussen drie dierenklinieken in Almere: Diergeneeskundig Centrum Almere, Dierenkliniek Blommaart en Dierenkliniek Buiten-Mere. Inmiddels zijn Dierenkliniek Hof en Dierenkliniek Hof-Haven bij onze groep aangesloten. Wij behandelen o.a. honden, katten, konijnen en knaagdieren. Bij Dierenkliniek Blommaart is er extra interesse en ruime ervaring met vogels en reptielen. Dierenkliniek Buiten-Mere is ook gecertificeerd als Cat Friendly Clinic Gold Level. Dit betekent dat wij extra aandacht besteden aan een rustig dierenartsbezoek voor uw kat. Onze praktijken werken uitsluitend op afspraak. Maak uw afspraak door telefonisch contact op te nemen met een van onze praktijken.

Onze dierenklinieken

Diergeneeskundig Centrum Almere

Dierenkliniek Buiten-Mere

Dierenkliniek Blommaart

Dierenkliniek Hof

Dierenkliniek Hof-Haven

 

Nieuws

Het vakantieseizoen begint

Het vakantieseizoen begint

De eerste vakanties gaan langzaam van start en veel mensen gaan weer met hun huisdier naar het buitenland.

Het parasieten hoogseizoen

Het parasieten hoogseizoen

Het parasieten hoogseizoen is weer begonnen! In het voorjaar neemt de kans op een besmetting met parasieten bij de honden en katten toe.

Konijnen en muggen?

Konijnen en muggen?

De muggen komen weer tevoorschijn en naast dat ze bij ons voor vervelende muggenbulten zorgen, zijn ze ook gevaarlijk voor uw konijn.