Huisdierenverzekering

Is het iets voor u en uw dier?

Een huisdier is tegenwoordig echt onderdeel van het gezin die zorgt voor gezelligheid, kameraadschap en ontspanning. We leggen onze dierenvrienden helemaal in de watten met mooie mandjes, de leukste speeltjes en de lekkerste snoepjes. Maar besteden we ook zoveel aandacht aan datgene dat onze huisdieren nodig hebben voor een lang en gezond leven? Waar kunt u nou aan denken als u uw dier de beste basis voor een goede gezondheid wilt geven?

Natuurlijk wilt u het beste voor uw dier en dan is het wel zo fijn als de inhoud van de portemonnee hier geen rol in speelt. Een huisdierenverzekering kan u uitkomst bieden bij zowel te verwachte uitgaven als de onverwachte uitgaven bij bijvoorbeeld een ongeval.

Om onze cliënten kennis te kunnen laten maken met een fijne en veilige verzekeringspartner hebben wij gekozen voor PetPlan. Waarom?

 • Uniek aanbod
  PetPlan biedt als enige huisdierenverzekeringen aan voor honden, katten, konijnen én papegaaien
 • Maand Gratis Verzekeren
  Via PetPlan kan uw dier verzekerd bij ons de deur uitlopen met hun aanbieding een ‘Maand Gratis Verzekerd’. Gedurende deze maand is uw dier gratis verzekerd, zonder addertjes onder het gras en dit komt als u niks doet na een maand gewoon te vervallen. Let op: deze maand gratis verzekerd kan uitsluitend via uw dierenarts aangeboden worden.
 • Ongevallenverzekering
  Heeft u geen interesse in een volledige huisdierenverzekering maar zou u wel graag tegen ongevallen verzekerd willen zijn? Ook dat kan bij PetPlan.
 • Flexibiliteit & maatwerk
  U kunt zelf kiezen welk pakket (ongevallen, basis, plus of totaal) het beste bij u en uw huisdier past. Ook kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen voor een eigen risico om hiermee de maandelijkse premie te verlagen.
 • Uitsluitingen
  PetPlan heeft slechts enkele (rasgebonden) uitsluitingen die vooraf duidelijk te lezen zijn op de website.

Mocht u meer willen weten over de verzekeringspakketten voor uw huisdier? Neem een kijken op de website van PetPlan of vraag ernaar bij uw volgende bezoekje aan de kliniek.