Huisdierenverzekering

De zekerheid voor iedere huisdiereigenaar

Een huisdier is tegenwoordig echt onderdeel van het gezin die zorgt voor gezelligheid, kameraadschap en ontspanning. We leggen onze dierenvrienden helemaal in de watten met mooie mandjes, de leukste speeltjes en de lekkerste snoepjes. Maar besteden we ook zoveel aandacht aan datgene dat onze huisdieren nodig hebben voor een lang en gezond leven? Waar kunt u nou aan denken als u uw dier de beste basis voor een goede gezondheid wilt geven?

Om uw dier te voorzien van deze basis is het belangrijk om de financiën goed in orde te hebben. Hierbij kan een huisdierenverzekering uitkomst bieden. Bij zowel de te verwachten als onverwachte uitgaven.

Om u kennis te kunnen laten maken met een fijne en veilig verzekeringspartner hebben wij een samenwerking met Figo Huisdierenverzekering.

Waarom Figo?

 • Uniek aanbod
  Figo biedt als enige huisdierverzekeraar een verzekeringspolis aan voor honden, katten, konijnen én papegaaiachtige.
 • Betrouwbaar
  Al jaren hebben we een hele prettige samenwerking met Figo. Ze zijn zeer transparant in hun product en communicatie.
 • Inclusief
  Alle leeftijden en rassen zijn welkom.
 • Preventieve zorg
  Niet alleen richt Figo zich op de curatieve zorg, maar ook op de preventieve zorg. En daar houden wij van! Voorkomen blijft immers beter dan genezen en Figo helpt hieraan mee door tot €75,- preventieve zorg per jaar te vergoeden.

Wanneer?

Het is niet mogelijk om uw dier te vroeg te verzekeren. Er kan altijd iets gebeuren en hoe fijn is het dat u zich nooit zorgen hoeft te maken over de kosten van de beste medische zorg. Of nog beter gezegd: voorkom met een huisdierenverzekering dat de kosten een beslissende rol spelen in het kiezen van het behandelingsplan van uw huisdier. Wij kunnen het daarom niet vaak genoeg adviseren: twijfel niet en verzeker uw huisdier.

Als argument horen we vaak: ‘Maar hoe weet je of je de kosten eruit haalt?’ Dat weet natuurlijk niemand, maar uw inboedelverzekering heeft u immers ook niet afgesloten in de hoop dat het huis afbrandt. Gun daarom uzelf de rust en zekerheid en uw dier de beste behandeling en verzeker hem of haar.

Om op de meest laagdrempelige manier kennis te maken met een huisdierenverzekering biedt Figo een Maand Gratis Verzekerd aan. Pups en kittens tot 7 maanden leeftijd kunnen na een gezondheidscontrole van onze dierenarts verzekerd de dierenkliniek uit lopen! Dit aanbod is uniek. Gedurende deze maand is uw dier gratis verzekerd, zonder addertjes onder het gras en dit komt als u niks doet na een maand gewoon te vervallen. Let op: deze maand gratis verzekerd kan uitsluitend via uw dierenarts aangeboden worden.

Zelf meer lezen over Figo, neem dan een kijkje op hun website: https://figopet.nl/ of vraag ernaar bij uw volgende bezoek aan de dierenkliniek.

Het verzekeringsverhaal van Panda