Justin

Paraveterinair

Justin - Paraveterinair
Justin Paraveterinair

Ik ben hopelijk afgestudeerd als paraveteriniar in 2023 op Aeres MBO Barneveld. Werkzaam als vakantiekracht sinds mijn eerste stage in 2021.

Speciale interesses
Mijn interesse in het werk ligt vooral bij de operaties. Ik kijk altijd mijn ogen uit hoe dat in zijn werk gaat. Het is bijna kunst waarnaar je zit te kijken. Heel mooi om te zien hoe alles in elkaar zit. Eigenlijk vind ik alles leuk aan het werk.

Waarom ben je paraveterinair geworden?
Ik ben paraveterinair geworden omdat het onderdeel is van een groter plan. Mijn doel is namelijk om dierenarts te worden. Om dit te worden moet ik aan een aantal eisen voldoen en die probeer ik nu te behalen.

Wat is je doel met elke patiënt?
Mijn doel voor ieder dier wat langskomt op de praktijk is dat ze het als een positieve ervaring zien. Ze op hun gemak stellen. Dat ze samen met hun baasje de praktijk met een glimlach (spreekwoordelijk) verlaten.

Wie zijn jouw gezinsleden?
Mijn gezin bestaat uit mijn moeder, vader, broer en mijn twee honden Charlie en Lizzy (op de foto).

Wat betekenen Lizzy en Charlie voor je?
Lizzy en Charlie betekenen alles voor mij. Ze zijn een deel van de familie. Mijn ouders zeggen altijd dat het hun kinderen zijn dit maakt hun dan mijn zusje en broertje die ik met alle liefde verzorg.

Als je geen paraveterinair of dierenarts zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Mocht het niet lukken om dierenarts te worden zou ik graag docent worden op het gebied van biologie. Ik vind het fascinerend hoe alles in elkaar zit.