Vivian

Paraveterinair & vogel gedragsdeskundige

Vivian - Paraveterinair & vogel gedragsdeskundige
Vivian Paraveterinair & vogel gedragsdeskundige

Afgestudeerd in 2012 en werkzaam in ons team sinds 2 juli 2021

Speciale interesses?
Ik heb het mooiste beroep wat er bestaat dus alle werkzaamheden vind ik leuk. Maar ik heb me extra geschoold de afgelopen jaren in de tandheelkunde bij onze huisdieren en preventieve zorg om gebitsproblemen te voorkomen, omdat dit me enorm interesseert. Daarnaast vind ik alle vogels van kanarie tot aan een kalkoen fantastisch en heb ik de afgelopen 5 jaar daar op medisch vlak veel ervaring in opgedaan. Huisvestiging en het gedrag van kromsnavels vind ik ook enorm interessant en hoop me daar in de toekomst nog meer in te kunnen specialiseren. 

Waarom ben je paraveterinair geworden?
Ik ben opgegroeid met dieren. Als de cavia van mijn moeder een dagje minder bij zijn eetbakje zat, had ik het al opgemerkt. Ik heb plezier in mijn kennis delen met iemand anders, zodat die persoon zo goed mogelijk voor zijn of haar huisdier kan zorgen. 

Wat is je doel bij elke patiënt?
De beste zorg bieden, is het achter de schermen daadwerkelijk voor de patiënt, is het aan de balie en/of telefoon voor de eigenaar.

Wie zijn jouw gezinsleden?
Ik woon samen met mijn partner Richard, zoontje Roan en kat Vinny in Lelystad. Vinny is een Oosters korthaar en dus een echte babbelkont die vindt dat knuffelen de hele dag verplicht is.

Wat betekent Vinny voor jou?
Vinny geeft ons heel veel liefde, ik ben heel blij na heel wat jaren zonder kat door het leven te zijn gegaan nu eindelijk weer eentje om me heen te hebben.

Als je geen paraveterinair zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Ik ben bloeddonor en elke keer als ik daar zit denk ik dit zou ik ook wel leuk vinden om te doen de hele dag!