Donna

Paraveterinair

Donna - Paraveterinair
Donna Paraveterinair

Afgestudeerd in juni 2019 en werkzaam in ons team sinds
april 2019

Speciale interesses
Ik vind tandheelkunde heel leuk om te doen en vind het leuk om mij bezig te houden met de apotheek, vooral voorraadbeheer.

Waarom ben je paraveterinair geworden?
Om eerlijk te zijn ben ik aan de studie begonnen omdat ik graag met dieren wilde werken.. Ik ben er pas echt van overtuigd dat ik paraveterinair wil worden nu ik in de praktijk werk en de hele dag bezig ben met de eigenaren en hun dieren.

Wat is je doel met elke patiënt?
Het zou natuurlijk prachtig zijn om iedere patiënt beter te maken! Mijn doel is om iedere patiënt met liefde te behandelen en alle aandacht en tijd er voor te nemen. Natuurlijk behandeld de dierenarts de patiënt maar ik vind het leuk om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Wie zijn jouw gezinsleden?
Ik woon samen met mijn vriend bij mijn ouders en broer(tje). Hij is jonger maar veel groter haha.. Wij hebben drie katten: Timmy, Alex en Lilly en nog twee konijnen: Karel en Petra.

Wat betekenen jouw dieren voor je?
Zelf heb ik meer met katten dan met konijnen. Mijn konijnen lopen in de tuin en kan ik heerlijk van genieten als ik in de tuin zit en zij voorbij rennen. Ik vind het gezellig als mijn katten bij mij komen liggen of komen zeuren om eten. Ze zijn een beetje verwend…

Als ik geen paraveterinair zou zijn, wat zou ik dan geworden zijn?
Oei, dat vind ik moeilijk om te zeggen. Als kind wilde ik altijd politieagente worden.