Annechien

Paraveterinair

Annechien - Paraveterinair
Annechien Paraveterinair

Afgestudeerd in 2007 en werkzaam in ons team sinds
2009

Speciale interesses
Toen ik nog een peuter was, kwam ik gillend het huis binnen, omdat er een kat in de tuin liep. Om mij aan katten te leren wennen, kwam er een stoere boerderij kat in huis. Deze heeft mij de eerste regels geleerd hoe met katten om te gaan. Daarna was ik verkocht en volgde er meerdere katten. Ik heb me zelfs verder verdiept in het gedrag van de kat door cursussen te volgen.

Waarom ben je paraveterinair geworden?
Omdat het een afwisselende baan is, met verscheidene taken. En dan ook nog de hele dag dieren om je heen. Wat wil een mens nog meer!

Wat is je doel met elke patiënt?
Mijn doel is om het verblijf bij onze praktijk voor elk dier zo aangenaam als mogelijk te laten verlopen. En een steun zijn voor de dieren in de voor hen verwarrende situatie tijdens een bezoek aan ons.

Wie zijn jouw gezinsleden?
Een lieve oude Entlebucher Sennenhond dame genaamd Step, en twee Thai Siamezen Sanouk en Blue.

Wat betekenen jouw dieren voor jou?
Ze zijn me allen even dierbaar! Elk dier heeft zijn eigen karakter, ook al zijn ze van hetzelfde ras. Zo is Step niet mijn eerste Entlebucher. Ze heeft het huis ooit gedeeld met haar vader en een broer van een andere moeder. Hoewel ze ook nog verwant waren, hebben ze een eigen persoonlijkheid. En toch heeft ook zij soms dezelfde streken als haar vader. Fascinerend!

Als je geen paraveterinair zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Hiervoor heb ik op kantoor gewerkt, maar dit is vele malen leuker