Nieuwsberichten

Dier en Zorg Plan

Een goede preventieve zorg helpt uw huisdier zo lang mogelijk gezond te blijven en helpt gezondheid te ondersteunen. Denk hierbij aan een volledig uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit, bescherming tegen besmettelijke ziekten en parasieten en tijdige signalering van gezondheidsklachten. Om u te helpen om dit zo goed mogelijk voor uw dier te regelen bieden we vanaf 28 februari 2022 het Dier en Zorg Plan aan! Via dit abonnement kunt u uw hond en kat voorzien van alle preventieve zorg die hij of zij verdient!

Voor een maandelijks tarief ontvangt u korting of een volledige vergoeding op bepaalde producten en diensten. Denk hierbij aan onder andere voeding, bescherming tegen wormen, vlooien en teken, gezondheidscontroles en ook de vaccinaties, bloed- en urineonderzoek.

Waar het financiële voordeel precies zit, dat hangt af van het zorgplan dat u voor uw dier kiest. Het grootste voordeel is dat uw dier middels het zorgplan voorzien is van de volledige preventieve zorg die helpt uw dier zo lang mogelijk gezond te houden.

Lees hier meer over

Samen beter

Zoals u wellicht al weet werken wij al enige jaren intensief samen met onze zusterklinieken en vormen Dierenkliniek Buiten-Mere, Dierenkliniek Blommaart en Diergeneeskundig Centrum Almere een echte en hechte samenwerking. Het is dankzij deze samenwerking dat we uw dier zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Dit komt omdat we niet alleen naar elkaar kunnen doorverwijzen, maar ook omdat ons team bij elkaar in de klinieken komt om te werken. Zo kunnen we de bezetting zo goed mogelijk houden en de werkdruk verdelen. Dit laatste hebben we afgelopen zomer bijvoorbeeld gedaan door de spoeddiensten doordeweeks te verdelen zodat er ruimte wordt opengehouden om uw dier in geval van nood meteen te kunnen helpen. 

Lees meer

Stralende glimlach

Een gezond gebit is essentieel voor een goede gezondheid van uw dier.

Gebitsproblemen zijn bij dieren, net als bij mensen, ontzettend pijnlijk. Toch merkt het baasje hier vaak heel weinig van omdat een dier door de overlevingsdrang ondanks de pijn zal blijven eten. Het dier zal bijvoorbeeld aan één kan van de bek gaan kauwen of gewoon minder goed gaan kauwen. In een gezonde bek, met gezond tandvlees, blijven bacteriën netjes op het slijmvlies van de bek zitten. Wanneer het tandvlees ontstoken is, raakt dit verzwakt. Dit geeft bacteriën de ruimte om de bloedbaan binnen te dringen en zich door het lichaam te verplaatsen. Dit kan ernstige gevolgen hebben en ontstekingen geven aan de hartkleppen, de nieren, de lever en zelfs gewrichten. Om deze redenen raden wij een preventieve gebitscontrole ten zeerste aan!

Actie!
Gedurende de hele maand februari bieden wij u 10% korting aan op de gebitsreiniging en gebitsondersteunende voeding en producten! Meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.