Dier en Zorg Plan

Een goede preventieve zorg helpt uw huisdier zo lang mogelijk gezond te blijven en helpt gezondheid te ondersteunen. Denk hierbij aan een volledig uitgebalanceerde voeding van hoge kwaliteit, bescherming tegen besmettelijke ziekten en parasieten en tijdige signalering van gezondheidsklachten. Om u te helpen om dit zo goed mogelijk voor uw dier te regelen bieden we vanaf 28 februari 2022 het Dier en Zorg Plan aan! Via dit abonnement kunt u uw hond en kat voorzien van alle preventieve zorg die hij of zij verdient!

Voor een maandelijks tarief ontvangt u korting of een volledige vergoeding op bepaalde producten en diensten. Denk hierbij aan onder andere voeding, bescherming tegen wormen, vlooien en teken, gezondheidscontroles en ook de vaccinaties, bloed- en urineonderzoek.

Waar het financiële voordeel precies zit, dat hangt af van het zorgplan dat u voor uw dier kiest. Het grootste voordeel is dat uw dier middels het zorgplan voorzien is van de volledige preventieve zorg die helpt uw dier zo lang mogelijk gezond te houden.

Lees hier meer over