Sanne

Paraveterinair

Sanne - Paraveterinair
Sanne Paraveterinair

Afgestudeerd in 2023 en werkzaam in ons team sinds:
Mei 2023

Speciale interesses
Ik ben geïnteresseerd in de tandheelkunde, vogels, laboratoriumwerkzaamheden en de verzorging van ok-patiënten.

Waarom ben je paraveterinair geworden?
Ik heb altijd al met dieren willen werken en heb er uiteindelijk voor gekozen dat ik dit op een medisch gebied wilde doen. Paraveterinair leek mij daarom het perfecte beroep. Zo kan ik de dieren helpen en zorgen dat zij en hun baasjes tevreden naar huis gaan.

Wat is je doel met elke patiënt?
Ik wil voor elke patiënt de beste zorg leveren en probeer ze hierbij ook zo veel mogelijk op hun gemak te laten voelen. Naast de medische aandacht voor de diertjes, vind ik het ook belangrijk om tussendoor bij de opnamepatiënten te kijken om ze aandacht te geven en zo veel mogelijk gerust te stellen.

Wie zijn jouw gezinsleden?
Mijn gezin bestaat uit mijn ouders, een oudere zus en haar vriend. Verder hebben wij twee lieve hondjes, genaamd Hummer en Nala.

Wat betekenen jouw dieren voor jou?
Ik heb van jongs af aan al graag een hond gehad en was daarom dolgelukkig toen Hummer bij ons kwam. Later hebben wij ook onze Nala geadopteerd en ben ik ook op haar meteen verliefd geworden. Ze hebben erg verschillende persoonlijkheden, maar ik houd zielsveel van beide. Houd oud en grijs ze ook worden, zij zullen altijd mijn lieve puppies blijven.

Als je geen paraveterinair zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Als ik geen paraveterinair was geworden had ik graag in een laboratorium willen werken. Ik vind het uitvoeren van onderzoekjes en gebruik van de microscoop erg interessant.