Chadiya

Paraveterinair

Chadiya - Paraveterinair
Chadiya Paraveterinair

Afgestudeerd in 2015, werkzaam in het team sinds 2023.

Speciale interesses:
Ik vind dingen uitzoeken zoals reisadvies erg leuk. Daarnaast vind ik het fijn om baasjes te helpen aan de balie met hun vragen.
Nu ben ik nog bezig met de opleiding tot kattengedragsdeskundige want katten hebben toch een speciaal plekje in mijn hart.

Waarom ben je paraveterinair geworden:
Eigenlijk altijd al interesses gehad om in de 'dierenwereld' te gaan werken. Maar eerst toch gaan studeren in het toeristische vak. Maar omdat daar geen werk in te vinden was en mijn hart toch in de dierenwereld wilde gaan werken, ben ik begonnen met de opleiding voor dierenmanagement, halverwege ben uiteindelijk toch het vak paraveterinair in gegaan.

Het is een veelzijdig beroep en je doet veel meer dan alleen pups en kittens knuffelen. Je bent continue bezig met vernieuwing en nieuwe cursussen/studies bezig om je kennis op pijl te houden. Hierdoor kan je de dieren zo goed mogelijk helpen om blij en gezond te blijven.

Wat is je doel met elke patiënt:
Ik vind dat elk dier blij en gezond moet blijven. In de praktijk brengt dat soms lastige momenten mee. Honden zijn vaak makkelijker te paaien met snoepjes en kan je aangeven soms even langs te wippen voor een snoepje en een weegmoment zodat de hond niet altijd voor vervelende momenten langskomt. Met katten is dat een ander verhaal. Deze worden vaak in een mandje gezet om langs te komen. Ik hoop door, met mijn cat friendly achtergond en de opleiding tot kattengedragsdeskundige, katten en hun baasjes meer op hun gemak te stellen. En ze handvatten te kunnen geven om het bezoek aan de dierenarts fijner te maken.

Wie zijn jouw gezinsleden:
Ik woon samen met mijn partner Kevin, samen hebben we 2 kinderen: Mayson, die we helaas alleen in ons hart mogen liefhebben en een Regenboogdochter Raeven, die we elke dag zien groeien en bloeien! Ook hebben we 3 katten, waarvan 2 europese kortharen: Tommy en Luna en onze bengaal Onyx. Ook hebben we nog onze knuffelige Amerikaanse Bulldog Diego.

Wat betekend Onyx voor mij:
Onyx is een hele speciale knuffelkont. Hij is jarig op dezelfde dag als ik en hij zit graag bij me op schoot, vooral als ik een kleedje heb. Ook komt hij altijd aanrennen als ik hem roep. Hij geeft mij onvoorwaardelijke liefde en hij heeft mij gesteund tijdens mijn meest pijnlijke en verdrietigste momenten. Met mijn partner heeft hij niet zo een band, al wordt dat steeds beter. 

Als je geen paraveterinair zou zijn, wat zou je dan geworden zijn?
Ik heb altijd Stewardess willen worden, helaas ben ik er te klein voor.